Somogyi Kaputechnika
Kaputechnika
Somogyi Kaputechnika

SorompóSorompó

A sorompó, amivel először találkozik a cégéhez érkező. Az elegáns megjelenésű sorompók pozitív benyomást keltenek ügyfeleiben, ezáltal szebbé, értékesebbé és tekintélyesebbé teszik vállalkozását.

A sorompók hatékonyan segítik cége működését, gyorsítják a logisztikát. Sorompók alkalmazásával könnyedén szabályozható és ellenőrizhető a területre történő be és kihajtás.

Sorompók használatával a kapunyitás és zárás 20-30 másodpercről 2-3 másodpercre rövidül.

 

Parkolásgátló, parkolóőr

Elektromos és mechanikus kivitelben is kapható parkolásgátló. Az illetéktelen parkoló autók ellen jól bevált eszköz.

Parkolásgátló
Parkolóőr

 

Automata üvegajtó (üveg portálajtó)

Automata üvegajtóManapság, a vizualitás világában egy épület arculatának fontos részét képezi az automatizált bejárat. Ennek megfelelően az automata ajtóknak eleget kell tenniük mind esztétikai, mind minőségi szempontoknak. Több automatika-típust és alumínium profilrendszert kínálunk, ezáltal a portálok kialakítását teljes mértékben az épületek stílusához és forgalmához lehet alakítani. akár nagy forgalmú, nagy ajtónyitási sebességű helyről legyen szó (pl. üzletközpontok), akár olyan kis forgalmú helyről, mint az otthoni vagy irodai alkalmazás, vagy a bankokban, biztonságilag védett, vagy hasonló területeken, ahol megerősített ajtókat alkalmaznak. Az operátorok radarérzékelőkkel vannak ellátva, ennek köszönhetően már több méterről érzékelik a bejárat felé közeledő személyt és a nagy sebességű nyitásnak köszönhetően a nyílás teljesen szabad lesz. A véletlen rácsukást, illetve az abból eredő baleseteket a biztonsági infraérzékelő és nyomatékszabályozás (akadályérzékelés) előzi meg.

 

GSM kapunyitó egység

GPS kapunyitó

A hagyományos rádiós távirányítóknál sokkal olcsóbb megoldás céljából került kifejlesztésre családi házak, nyaralók, kisebb udvarok számára, ahol a jogosult felhasználók egyetlen GSM ráhívással, a hívószám azonosítás lehetőségével működtessenek eszközöket.
Főként kapuk, sorompók, bejáratok, garázskapuk működtetésére.
Bármely kapuvezérlő elektronikához illeszthető, és a meglévő rádiós távirányítókkal párhuzamosan is üzemeltethető.

 

Bluetooth kapunyitó egység

iOS/Android rendszerű okostelefonnal vezérelhető kapunyitó vevőegység a legtöbb garázskapuval, kerti kapunyitóval, riasztórendszerrel, mágneszárral, illetve egyéb beléptető berendezésekkel kompatibilis.

A virtuális kulcsokat megoszthatja családtagjaival, barátaival, munkatársaival, rokonaival vagy bárkivel és akár vissza is tudja vonni azokat. A felhasználóbarát weboldalon nagyszámú felhasználót kezelhet könnyedén, így a hozzáférés biztosítása vagy letiltása akár távolról is elérhető.

Bluetooth kapunyitó

 

WIFI

WIFI

Wi-Fi hálózatról (telefon, tablet, PC...) vezérelhető egység, amely különböző eszközök kapcsolására alkalmas, akár az Interneten keresztül távolról is.

HÖRMANNSOMMERDITECLIFENiceEURODOORKLINGKANO