Somogyi Kaputechnika
Kaputechnika
Somogyi Kaputechnika

Szárnyaskapu nyitók

Lakossági használatra kifejlesztett hajtómű. A csigaorsós mechanika hibamentesen és megbízhatóan működteti a kapukat hosszú éveken át. A digitális elektromos központon keresztül szabályozható a motor teljesítménye, lágy megállítása és indítása. Az elektromechanikus motor nem érzékeny a hidegre így akár -30 °C-ban is hibamentesen üzemel. A motor áramszünet esetén is zárva tartja a kaput és egy kulcsos reteszelővel van ellátva mellyel könnyedén lehet oldani. A motorokat mikroprocesszoros elektronika vezérli.

Szárnyaskapu nyitók

Toló motorok

Toló motorok

A legszélsőségesebb körben felhasználható bronzbetétes fogaskerékkel ellátott hajtómű elektronikus kuplunggal, lágy indítással. Nehéz kapuk esetében elektromos fékezéssel. Az alacsonyan elhelyezett fogaskeréknek köszönhetően telepítése nagyon egyszerű. Lakossági és társasházi használatra javasolt. A motor 230V és 24V-os változatban is készül. Áramszünet esetére egyszerűen használható kulcsos kioldóval van felszerelve. A motort mikroprocesszoros elektronika vezérli.

Földbe süllyesztett motor

A földbe süllyesztett kapunyitó motor olyan speciális helyeken is alkalmazható, ahol a hagyományos karos motorok beépítésére nincs elegendő hely, vagy más helyi körülmény miatt nem szerelhetők fel.
Legalkalmasabb automatika kovácsoltvas kapuk mozgatására, mivel a berendezésből szinte semmi sem látszik. Így a kovácsoltvas kapu még elegánsabb megjelenést kölcsönöz Ön otthonának. Egy és kétszárnyú kapukhoz egyaránt alkalmazható.

Földbe süllyesztett motor

Garázskapunyitók

Garázskapunyitók

Autójából nyithatja ki garázskapuját. A távvezérlésnek köszönhetően közvetlenül a forgalomból hajthat be kivilágított garázsába. Ez különösen sötétben jelent biztonságot. Esős, havas időben sem kell bajlódnia a kapu kézi nyitásával. Különösképp az utcafrontra nyíló garázsoknál ajánlatos. Ne sajnálja magától ezt a kényelmet. A már meglévő kapukhoz is problémamentesen felszerelhető.

HÖRMANNSOMMERDITECLIFENiceEURODOORKLINGKANO