Somogyi Kaputechnika
Kaputechnika
Somogyi Kaputechnika

Billenő garázskapuk

Billenő garázskapu

Egy táblában billenő kapu mely esztétikus és könnyen szerelhető, mi több egyedi színekben és méretekben is rendelhető.
A kapuk gyártása során nem alkalmaznak olyan rögzítési eljárást, mely a felületet károsítaná. A kapu lemezelemeit a készregyártás után tűzihorganyozzák, amely mintegy háromszor nagyobb védelmet nyújt, mint a galvanikus felületkezelés. Ez után háromrétegű poliuretán festékkel vonják be. A kapuk három pontos zárral rendelkeznek, melyeket felfúrásbiztos cilinderrel láttak el. Az alkalmazott profilelemek poliuretánhabbal töltötték ki. A kapu rugókötegeit is tűzihorganyozták, ami tovább növeli a kapu élettartamát. A kaput a könnyebb szerelés érdekében előszerelték (még a vasalat is előszerelt), így a kapu könnyen és gyorsan beszerelhető.
A billenő kapu a nyílásba és a nyílás mögé is könnyedén beszerelhető, ez nagy rugalmasságot eredményez utólagos beépítés esetén.

 

Szekcionált garázskapuk

Szekcionált garázskapu

Kéthéjú acéllemez panelből, stukkó (rücskös) felülettel, 42 mm vastag PU hőszigeteléssel, ujjbecsípődés elleni védelemmel.
Lakossági, vagy kisebb társasházi igénybevételre ajánlott. Háromféle lakossági vasalattal készülnek, torziórugós kiegyensúlyozással, alapáron minimum 15.000 nyitásra méretezett torziós rugóval, alul, felül és oldalt EPDM gumitömítéssel.
A termék CE minősítéssel rendelkezik, az európai uniós követelményeknek megfelelően alapáron rugótörés-, ujjbecsípődés- és oldalirányú benyúlás elleni védelemmel. 11 féle standard szélességi és 15 féle standard magassági méretben rendelhető, felárért mind szélességben, mind magasságban speciális méretre is gyártható azonos szállítási határidővel, mint a standard méretek esetén.

 

Oldalra futó szekcionált kapukOldalra futó szekcionált kapu

Személyek áthaladása céljából az oldalra futó szekcionált kapuk gyorsan és egyszerűen, akár részlegesen is nyithatók. Így Ön gyorsabban juthat be garázsába, hogy pl. a kerékpárját kihozza onnan.

 

Hörmann RollMatic

Hörmann RollMatic

A Hörmann RollMatic garázskapuja esetén valóban több hely marad a garázs előtt és a garázsban. Parkolhat közvetlenül a kapu elé, ráadásul a födém is szabadon marad a garázsban. A RollMatic kapuprofil csúcsminőségű, korróziómentes alumíniumból készül, és szériában egy modern Hörmann meghajtással van felszerelve.
A meghajtás a könnyű karbantartás érdekében a konzolon kívülre van felszerelve. A RollMatic-kapu indulása és megállása különösen lágy és csendes, ez óvja a kaput. Belső nyomógomb és garázs-megvilágítás már a vezérlésházba van integrálva.

 

Beltéri ajtók

A Hörmann az épületek minden helyiségéhez egy kézből kínálja az acélból, acélból/fából, illetve alumíniumból készült ajtókat. A Hörmann beltéri ajtók legfőbb jellemzői, a magas szintű gyártási minőség, sokoldalú kialakítási lehetőségek, és a gazdag színválaszték, továbbá a kedvező ár-érték arány.

 

Többcélú ajtók

A többcélú ajtók a jó anyagminőségnek és a precíz gyártásnak köszönhetően különösen ellenállóak és biztonságos működésűek. Ezért acélajtajainkat sok helyen alkalmazzák, ahol erős ajtóelemekre van igény: az egy- és többlakásos társasházakban ugyanúgy, mint az iparban, a kereskedelemben, a középületekben és a mezőgazdaságban.

Többcélú ajtók

 

Tűz és füstgátló ajtók

A füst és tűz okozta károknak végzetes, életveszélyes következményei lehetnek. Ezért is van nagy jelentőségük a biztonságos felszereltségű tűz- és füstgátló ajtóknak. Ön bízhat a bevizsgált, és az építési felügyelet által engedélyeztetett Hörmann tűz- és füstgátló ajtókban.
Kínálunk 30, 60, 90 perces tűzgátló ajtókat.

Lakossági garázskapuk

 

Extrák

  • Színes kivitelben
  • Ablakokkal
  • Szellőzőnyílásokkal
  • Kutya-, és macskabejáróval
  • Kisajtóval (Kapuba integrált)
  • Mellékajtóval

 

Garázskapunyitók

Autójából nyithatja ki garázskapuját. A távvezérlésnek köszönhetően közvetlenül a forgalomból hajthat be kivilágított garázsába. Ez különösen sötétben jelent biztonságot. Esős, havas időben sem kell bajlódnia a kapu kézi nyitásával. Különösképp az utcafrontra nyíló garázsoknál ajánlatos. Ne sajnálja magától ezt a kényelmet. A már meglévő kapukhoz is problémamentesen felszerelhető.

HÖRMANNSOMMERDITECLIFENiceEURODOORKLINGKANO